Stamspolning i Stockholm med omnejd

Kontakta gärna oss för en närmare diskussion om hur vi kan hjälpa dig med ditt avlopp,
så att du slipper använda vår avloppsjour!

GR Avloppsrensning, Stamspolning

1993 grundade Gunnar Orbert och Rolf Pettersson företaget GR Avloppsrensning. Ett år senare ombildades företaget till ett aktiebolag. Vi har sedan dess fokuserat på stamspolningar och övringa rörtjänster i Stockholms området.

Vår affärsidé är att genom snabb service vid akuta arbeten samt vid underhåll av avloppssystem minska kostnaderna för våra uppdragsgivare.

Omsättningen ligger idag på 18 miljoner kronor. Företaget har 13 anställda varav 5 auktoriserade rörinspektörer. Vi har 6 komplett utrustade bilar, samtliga är utrustade med rörinspektionskamera. Våra kunder består av bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltningsbolag. Vi har också många kunder inom kommun och stat. Vi utför bland annat arbete åt Nabo, Väsbyhem och Wallenstam och har ramavtal med SBC, HSB och Driftia Förvaltning AB.

Vi eftersträvar en tät dialog och nära samarbete med våra kunder, och vi arbetar med att ständigt förbättra oss inom olika områden. Det som - enligt våra kunder - utmärker GR Avloppsrensning är att vi alltid är snabbt på plats, att vi gör ett bra jobb och erbjuder mycket god service. 

GR Avloppsrensning - företagsbil

Boka Stamspolning idag

GR Avloppsrensning
Box 6003
175 06 Järfälla

 08-7957510

Ring oss idag:  08-7957510